prodaja@vsezakamin.si

  041 374 500

  prodaja@vsezakamin.si  

   041 374 500

Pon, sre, pet: 7-16h
Tor,čet
: 7-18h
Sob, Ned, prazniki: zaprto

Ocene in mnenja uporabnikov
Vse ocene in mnenja uporabnikov oddane na spletni strani vsezakamin.si pripomorejo k boljši predstavitvi artikla in kupcem podajajo dodatne informacije in s tem izoblikovati njegovo optimalno oceno izdelka in odločitev za nakup. Možnost objave ocen je na voljo vsem uporabnikom in obiskovalcem vsezakamin.si, ki pa oceno in mnenje pregleda in presodi ali je primerno za objavo. Ocene in mnenja, ki so očitne neresnice, so žaljiva ali kakorkoli neprimerna ne bodo objavljena. Z oddajo ocene ali mnenja so uporabnik popolnoma strinja s pogoji na spletni strani vsezakamin.si in dovoljuje, da vsezakamin.si oceno ali mnenje časovno neomejeno uporablja v vseh mediji za namene oglaševanje.

Naši strokovni svetovalci vam bodo pomagali pri izbiri pravega artikla za vaše potrebe. Naš cilj je kupca poučiti o lastnostih posameznega artikla in mu svetovati kateri produkt je zanj najboljši. S tem poskrbimo, da so vaši kamini in peči varni in učinkoviti, vi pa brezskrbno uživate v udobju vašega doma.

Smo drugačni od ostalih spletnih trgovin, saj nismo le trgovci temveč pečarsko podjetje, ki nudi vrhunske storitve montaže kaminov in peči. V kolikor si želite celotne storitve skupaj z montažo pa imamo na voljo naše usposobljene pečarje, ki vam sezidajo kamin ali peč po vaših željah.

100% PREVERJENI MATERIALI IN OPREMA NAJVIŠJE KVALITETE

Vsi artikli v spletni trgovini so preizkušeni s strani strokovnjakov pečarjev iz Pečarstva Hrovat iz Mengša. Z nakupom teh artiklov torej veste, da ste dobili najboljše, kar je dostopno na trgu. Delo bo hitro in enostavno, rezultati pa vrhunski.

STROKOVNO SVETOVANJE IN POMOČ ZA BREZSKRBEN NAKUP

Vas zanimajo lastnosti materiala ali pa ne veste katerega naročiti? Kontaktirajte nas in pomagali vam bodo naši usposobljeni prodajalci, ki se spoznajo na gradnjo kaminov in peči.

B2B – PRODAJA PODJETJEM

Naše podjetje je zastopnik in uvoznik za številna priznana podjetja na področju pečarstva. V kolikor imate podjetje nas kontaktirajte in dogovorili se bomo za sodelovanje.

MATERIAL NA ZALOGI

Osnovni material in oprema za gradnjo kaminov in peči je skoraj vedno na zalogi. Tako lahko hitro dobite artikel, ki ga potrebujete za vaš projekt.

ZA TISTE, KI ŽELIJO NAJVEČ

Nismo zgolj prodajalci, temveč predvsem izkušeni pečarji. V kolikor želite, da vaš projekt kamina, lončene peči, štedilnika ali letne kuhinje prevzamejo profesionalci smo vedno na voljo. Vrhunske storitve in najvišja kakovost izdelave.

Obvestilo o odsotnosti

Živjo 

Sporočamo vam, da bo ekipa Vsezakamin na zasluženem dopustu do 09.02.2023. 

V tem času osebni prevzem ne bo mogoč, naročila pa bodo odpremljena, ko se vrnemo. 

Lep pozdrav!

0
  0
  Košarica
  Vaša košarica je praznaV trgovino
   Calculate Shipping
   Apply Coupon