AKCIJA NA KAMINSKE VLOŽKE HITZE -20%!

Pon, sre, pet: 7-16h
Tor,čet: 7-18h
Sob, Ned, prazniki: zaprto

Cene

Vse cene v spletni trgovini vsezakamin.si so navedene v EUR. Vse cene vsebujejo davek na dodano vrednost (DDV) razen v kolikor ni izrecno navedeno drugače. Veljajo cene, ki so za določeno blago objavljene v trenutku oddaje naročila. Cene veljajo v primeru plačila blaga na enega od zgoraj navedenih načinov z opisanimi pogoji.

V spletni trgovini vsezakamin.si se neprestano trudimo, da so podatki o naših artiklih vedno točni in ažurni. Lahko pa se zgodi da je podatek o ceni artikla napačen. V primeru, da je cena v spletni trgovini napačna ali se cena spremeni med obdelavo naročila bo spletna trgovina vsezakamin.si po svojih najboljših močeh skušala kupcu zagotoviti nižjo ceno oz. ponuditi ustrezno rešitev, ki bo šla v obojestransko zadovoljstvo ali pa bo ponudnik kupcu omogočil odstop od nakupa.Popusti in promocijske kode se ne seštevajo, razen v kolikor ni izrecno navedeno drugače.

Cene blaga v spletni trgovini vsezakamin.si veljajo zgolj ob naročilu prek spleta (spletna cena). Ponudnik ne zagotavlja cen artiklov objavljenih v spletni trgovini vsezakamin.si (spletna cena) v kolikor blago ni bilo naročeno preko spletne trgovine. Vsi kupci lahko blago po redni ceni naročijo ali kupijo mimo spletne košarice na naslovu ponudnika.

100% PREVERJENI MATERIALI IN OPREMA NAJVIŠJE KVALITETE

Vsi artikli v spletni trgovini so preizkušeni s strani strokovnjakov pečarjev iz Pečarstva Hrovat iz Mengša. Z nakupom teh artiklov torej veste, da ste dobili najboljše, kar je dostopno na trgu. Delo bo hitro in enostavno, rezultati pa vrhunski.

STROKOVNO SVETOVANJE IN POMOČ ZA BREZSKRBEN NAKUP

Vas zanimajo lastnosti materiala ali pa ne veste katerega naročiti? Kontaktirajte nas in pomagali vam bodo naši usposobljeni prodajalci, ki se spoznajo na gradnjo kaminov in peči.

B2B – PRODAJA PODJETJEM

Naše podjetje je zastopnik in uvoznik za številna priznana podjetja na področju pečarstva. V kolikor imate podjetje nas kontaktirajte in dogovorili se bomo za sodelovanje.

MATERIAL NA ZALOGI

Osnovni material in oprema za gradnjo kaminov in peči je skoraj vedno na zalogi. Tako lahko hitro dobite artikel, ki ga potrebujete za vaš projekt.

ZA TISTE, KI ŽELIJO NAJVEČ

Nismo zgolj prodajalci, temveč predvsem izkušeni pečarji. V kolikor želite, da vaš projekt kamina, lončene peči, štedilnika ali letne kuhinje prevzamejo profesionalci smo vedno na voljo. Vrhunske storitve in najvišja kakovost izdelave.
Kontaktirajte nas

VSEZAKAMIN.SI
Grobeljska cesta 2
1234 Mengeš

Pon
7-16h
Tor
7-18h
Sre
7-16h
Čet
7-18h
Pet
7-16h
Sob, Ned, prazniki
zaprto