AKCIJA NA KAMINSKE VLOŽKE HITZE -20%!

Pon, sre, pet: 7-16h
Tor,čet: 7-18h
Sob, Ned, prazniki: zaprto

O nas

Spletna trgovina VSEZAKAMIN.SI pod okriljem PEČARSTVA HROVAT iz Mengša ponuja najboljše materiale in opremo za gradnjo kaminov in peči najbolj priznanih evropskih proizvajalcev. Naš cilj je ljudem ponuditi kakovostne materiale za gradnjo kaminov in peči ter s tem omogočiti brezskrben nakup ter enostavno gradnjo kvalitetnih naprav tudi tistim, ki se gradnje lotijo v lastni režiji. Strokovno znanje s področja gradnje ogrevalnih naprav vseh vrst nam omogoča, da se po ponudbi, strokovnemu pristopu in svetovanju razlikujemo od ostale ponudbe na tržišču.

Naši strokovni svetovalci vam bodo pomagali pri izbiri pravega artikla za vaše potrebe. Naš cilj je kupca poučiti o lastnostih posameznega artikla in mu svetovati kateri produkt je zanj najboljši. S tem poskrbimo, da so vaši kamini in peči varni in učinkoviti, vi pa brezskrbno uživate v udobju vašega doma.

Smo drugačni od ostalih spletnih trgovin, saj nismo le trgovci temveč pečarsko podjetje, ki nudi vrhunske storitve montaže kaminov in peči. V kolikor si želite celotne storitve skupaj z montažo pa imamo na voljo naše usposobljene pečarje, ki vam sezidajo kamin ali peč po vaših željah.

100% PREVERJENI MATERIALI IN OPREMA NAJVIŠJE KVALITETE

Vsi artikli v spletni trgovini so preizkušeni s strani strokovnjakov pečarjev iz Pečarstva Hrovat iz Mengša. Z nakupom teh artiklov torej veste, da ste dobili najboljše, kar je dostopno na trgu. Delo bo hitro in enostavno, rezultati pa vrhunski.

STROKOVNO SVETOVANJE IN POMOČ ZA BREZSKRBEN NAKUP

Vas zanimajo lastnosti materiala ali pa ne veste katerega naročiti? Kontaktirajte nas in pomagali vam bodo naši usposobljeni prodajalci, ki se spoznajo na gradnjo kaminov in peči.

B2B – PRODAJA PODJETJEM

Naše podjetje je zastopnik in uvoznik za številna priznana podjetja na področju pečarstva. V kolikor imate podjetje nas kontaktirajte in dogovorili se bomo za sodelovanje.

MATERIAL NA ZALOGI

Osnovni material in oprema za gradnjo kaminov in peči je skoraj vedno na zalogi. Tako lahko hitro dobite artikel, ki ga potrebujete za vaš projekt.

ZA TISTE, KI ŽELIJO NAJVEČ

Nismo zgolj prodajalci, temveč predvsem izkušeni pečarji. V kolikor želite, da vaš projekt kamina, lončene peči, štedilnika ali letne kuhinje prevzamejo profesionalci smo vedno na voljo. Vrhunske storitve in najvišja kakovost izdelave.
Kontaktirajte nas

VSEZAKAMIN.SI
Grobeljska cesta 2
1234 Mengeš

Pon
7-16h
Tor
7-18h
Sre
7-16h
Čet
7-18h
Pet
7-16h
Sob, Ned, prazniki
zaprto