AKCIJA NA KAMINSKE VLOŽKE HITZE -20%!

Pon, sre, pet: 7-16h
Tor,čet: 7-18h
Sob, Ned, prazniki: zaprto

DOSTAVA

Ponudnik mora blago naročniku dostaviti v obljubljenem času. Pri tem je potrebno upoštevati pogoje poslovanja pogodbenega partnerja za dostavo pošiljk. Ponudnik si pridržuje pravico do spremembe pogodbenega partnerja za dostavo pošiljk, če s tem omogoči učinkovitejšo dostavo naročila.

Strošek dostave se za posamezni izdelek vedno informativno izpiše in je napisan tudi v spletni košarici pred in ob oddaji naročila. Čas dostave je odvisen od pogojev poslovanja pogodbenega partnerja za dostavo pošiljk. V primeru gotovinskega plačila ob prevzemu prosimo poskrbite, da imate pri sebi dovolj gotovine za odkup paketa.

Hitrost dostave je odvisna od dejstva ali je artikel na zalogi. V primeru, da  je artikel na zalogi, dostavna služba običajno artikel prevzame na dan naročila ali na naslednji delovni dan.  V kolikor artikel ni na zalogi se dostava izvede, ko artikel prejmemo na zalogo. Dostavna služba dostavo naročniku opravi običajno naslednji delovni dan od prevzema paketa.

Spletna trgovina www.vsezakamin.si nudi dostavo blaga le na območju Republike Slovenije.

100% PREVERJENI MATERIALI IN OPREMA NAJVIŠJE KVALITETE

Vsi artikli v spletni trgovini so preizkušeni s strani strokovnjakov pečarjev iz Pečarstva Hrovat iz Mengša. Z nakupom teh artiklov torej veste, da ste dobili najboljše, kar je dostopno na trgu. Delo bo hitro in enostavno, rezultati pa vrhunski.

STROKOVNO SVETOVANJE IN POMOČ ZA BREZSKRBEN NAKUP

Vas zanimajo lastnosti materiala ali pa ne veste katerega naročiti? Kontaktirajte nas in pomagali vam bodo naši usposobljeni prodajalci, ki se spoznajo na gradnjo kaminov in peči.

B2B – PRODAJA PODJETJEM

Naše podjetje je zastopnik in uvoznik za številna priznana podjetja na področju pečarstva. V kolikor imate podjetje nas kontaktirajte in dogovorili se bomo za sodelovanje.

MATERIAL NA ZALOGI

Osnovni material in oprema za gradnjo kaminov in peči je skoraj vedno na zalogi. Tako lahko hitro dobite artikel, ki ga potrebujete za vaš projekt.

ZA TISTE, KI ŽELIJO NAJVEČ

Nismo zgolj prodajalci, temveč predvsem izkušeni pečarji. V kolikor želite, da vaš projekt kamina, lončene peči, štedilnika ali letne kuhinje prevzamejo profesionalci smo vedno na voljo. Vrhunske storitve in najvišja kakovost izdelave.
Kontaktirajte nas

VSEZAKAMIN.SI
Grobeljska cesta 2
1234 Mengeš

Pon
7-16h
Tor
7-18h
Sre
7-16h
Čet
7-18h
Pet
7-16h
Sob, Ned, prazniki
zaprto