AKCIJA NA KAMINSKE VLOŽKE HITZE -20%!

Pon, sre, pet: 7-16h
Tor,čet: 7-18h
Sob, Ned, prazniki: zaprto

NAPOTKI OB PREVZEMU BLAGA

Našim naročnikom priporočamo, da ob prevzemu naročila paket pregledajo in preverijo, da so zares prejeli artikle, ki so jih naročili. V kolikor ugotovite, da se slika na embalaži ali številke artikla oz. druge podrobnosti ne ujemajo z vašim naročenim artiklom nas prosimo o tem obvestite. Embalaže ne odpirajte.

V kolikor ste prepričani, da ste prejeli naročene artikle, vas prosimo, da embalažo previdno odprete. Embalaže, zaščitnih slojev, folij ali dodatnih zaščit ne poškodujte dokler se popolnoma ne prepričate, da boste naročene artikle obdržali.

V primeru dostave si paket oglejte v prisotnosti kurirja dostavne službe. V primeru zunanjih poškodb embalaže paketa na to opozorite kurirja dostavne službe. V kolikor menite, da je vsebina paketa poškodovana v prisotnosti kurirja paket odprite in preverite stanje artiklov. Poškodovan paket imate pravico zavrniti, našemu podjetju pa sporočiti nastalo situacijo, da lahko organiziramo dostavo novega artikla ali vrnemo kupnino.

V primeru, da paket prevzamete in ugotovite, da je vsebina poškodovana nas prosimo kontaktirajte in potrudili se bomo za kar se da hitro rešitev nastale situacije.

100% PREVERJENI MATERIALI IN OPREMA NAJVIŠJE KVALITETE

Vsi artikli v spletni trgovini so preizkušeni s strani strokovnjakov pečarjev iz Pečarstva Hrovat iz Mengša. Z nakupom teh artiklov torej veste, da ste dobili najboljše, kar je dostopno na trgu. Delo bo hitro in enostavno, rezultati pa vrhunski.

STROKOVNO SVETOVANJE IN POMOČ ZA BREZSKRBEN NAKUP

Vas zanimajo lastnosti materiala ali pa ne veste katerega naročiti? Kontaktirajte nas in pomagali vam bodo naši usposobljeni prodajalci, ki se spoznajo na gradnjo kaminov in peči.

B2B – PRODAJA PODJETJEM

Naše podjetje je zastopnik in uvoznik za številna priznana podjetja na področju pečarstva. V kolikor imate podjetje nas kontaktirajte in dogovorili se bomo za sodelovanje.

MATERIAL NA ZALOGI

Osnovni material in oprema za gradnjo kaminov in peči je skoraj vedno na zalogi. Tako lahko hitro dobite artikel, ki ga potrebujete za vaš projekt.

ZA TISTE, KI ŽELIJO NAJVEČ

Nismo zgolj prodajalci, temveč predvsem izkušeni pečarji. V kolikor želite, da vaš projekt kamina, lončene peči, štedilnika ali letne kuhinje prevzamejo profesionalci smo vedno na voljo. Vrhunske storitve in najvišja kakovost izdelave.
Kontaktirajte nas

VSEZAKAMIN.SI
Grobeljska cesta 2
1234 Mengeš

Pon
7-16h
Tor
7-18h
Sre
7-16h
Čet
7-18h
Pet
7-16h
Sob, Ned, prazniki
zaprto

© Vse za kamin 2021 | Izdelava: Starfiniti