AKCIJA NA KAMINSKE VLOŽKE HITZE -20%!

Pon, sre, pet: 7-16h
Tor,čet: 7-18h
Sob, Ned, prazniki: zaprto

POSTOPEK NAKUPA

Kupec lahko izdelke, ki jih želi kupiti doda v spletno košarico. To stori s klikom na gumb, ki je prisoten ob predstavitvi izdelka. Prizadevamo si, da je slikovni in video material kar se da točen. Pridržujemo pa si pravico do napake, slike so v določenih primerih simbolične. Ko kupec konča z izbiranjem artiklov lahko spletno košarico pred dokončnim nakupom pregleda, lahko izbriše artikle ali pa spremeni njihovo količino. Naslednji korak je zaključni obrazec pred oddajo naročila. V tem koraku kupec še enkrat vidi vse artikle, ki bodo naročeni ter njihove količine in cene. V kolikor ob pregledu zaključnega obrazca kupec opazi napako, se lahko vrne nazaj in jo popravi. Ko kupec preveri pravilnost vnesenih artiklov izbere še način plačila, način prevzema ter osebne podatke oz. podatke podjetja. S klikom na gumb kupec potrdi naročilo, ki gre nato v nadaljnji proces. Kupec ob uspešno oddanem naročilu na ekranu vidi potrditveni tekst na vneseni elektronski naslov pa prejme elektronsko potrdilo naročila oz. kupoprodajno pogodbo. V kolikor se vam potrditveni tekst ne izpiše in ne dobite elektronskega sporočila je prišlo do tehnične napake ali pa so bili kontaktni podatki vpisani napačno. Postopek lahko ponovite ali pa nas kontaktirate in bomo skupaj odpravili težavo.

Ponudnik po prejemu naročila tega v najkrajšem možnem času pregleda, preveri dobavljivost naročenih artiklov in naročilo potrdi. Po potrebi ponudnik kupca kontaktira prek telefona ali elektronske pošte. V tem trenutku se tudi določeni predvideni rok dobave, ki ga ponudnik kupcu sporoči prek elektronske pošte ali pa telefona. Ko je artikel na zalogi v skladišču ponudnika ga le-ta v najkrajšem možnem času odpošlje naprej na kupčev naslov.

100% PREVERJENI MATERIALI IN OPREMA NAJVIŠJE KVALITETE

Vsi artikli v spletni trgovini so preizkušeni s strani strokovnjakov pečarjev iz Pečarstva Hrovat iz Mengša. Z nakupom teh artiklov torej veste, da ste dobili najboljše, kar je dostopno na trgu. Delo bo hitro in enostavno, rezultati pa vrhunski.

STROKOVNO SVETOVANJE IN POMOČ ZA BREZSKRBEN NAKUP

Vas zanimajo lastnosti materiala ali pa ne veste katerega naročiti? Kontaktirajte nas in pomagali vam bodo naši usposobljeni prodajalci, ki se spoznajo na gradnjo kaminov in peči.

B2B – PRODAJA PODJETJEM

Naše podjetje je zastopnik in uvoznik za številna priznana podjetja na področju pečarstva. V kolikor imate podjetje nas kontaktirajte in dogovorili se bomo za sodelovanje.

MATERIAL NA ZALOGI

Osnovni material in oprema za gradnjo kaminov in peči je skoraj vedno na zalogi. Tako lahko hitro dobite artikel, ki ga potrebujete za vaš projekt.

ZA TISTE, KI ŽELIJO NAJVEČ

Nismo zgolj prodajalci, temveč predvsem izkušeni pečarji. V kolikor želite, da vaš projekt kamina, lončene peči, štedilnika ali letne kuhinje prevzamejo profesionalci smo vedno na voljo. Vrhunske storitve in najvišja kakovost izdelave.
Kontaktirajte nas

VSEZAKAMIN.SI
Grobeljska cesta 2
1234 Mengeš

Pon
7-16h
Tor
7-18h
Sre
7-16h
Čet
7-18h
Pet
7-16h
Sob, Ned, prazniki
zaprto