AKCIJA NA KAMINSKE VLOŽKE HITZE -20%!

Pon, sre, pet: 7-16h
Tor,čet: 7-18h
Sob, Ned, prazniki: zaprto

REKLAMACIJE IN POŠKODBE

V primeru dostave napačnega izdelka sli pa npr. artikel ki mislite da ni nov, nas prosim kontaktirajte. Artikel lahko vrnete mi pa vam pošljemo novega ali pa vrnemo kupnino.

V primeru fizičnih poškodb paketa, poškodovane vsebine, manjkajoče vsebine ali pa znakov odprtja paketa morate ob prevzemu paketa takoj sprožiti postopek reklamacije pri dostavni službi ali ponudniku. Pri tem morate predložiti dokaz (fotografijo) poškodovanega paketa ali vsebine. Ponudnik in kupec se dogovorita za ustrezno rešitev. V primeru, da so poškodbe za kupca sprejemljive in bi artikel vseeno obdržal ponudnik lahko izda finančni dobropis glede na ocenjeno škodo na artiklu. V primeru prevelike poškodbe pa ima kupec vedno pravico do zamenjave artikla za novega.

100% PREVERJENI MATERIALI IN OPREMA NAJVIŠJE KVALITETE

Vsi artikli v spletni trgovini so preizkušeni s strani strokovnjakov pečarjev iz Pečarstva Hrovat iz Mengša. Z nakupom teh artiklov torej veste, da ste dobili najboljše, kar je dostopno na trgu. Delo bo hitro in enostavno, rezultati pa vrhunski.

STROKOVNO SVETOVANJE IN POMOČ ZA BREZSKRBEN NAKUP

Vas zanimajo lastnosti materiala ali pa ne veste katerega naročiti? Kontaktirajte nas in pomagali vam bodo naši usposobljeni prodajalci, ki se spoznajo na gradnjo kaminov in peči.

B2B – PRODAJA PODJETJEM

Naše podjetje je zastopnik in uvoznik za številna priznana podjetja na področju pečarstva. V kolikor imate podjetje nas kontaktirajte in dogovorili se bomo za sodelovanje.

MATERIAL NA ZALOGI

Osnovni material in oprema za gradnjo kaminov in peči je skoraj vedno na zalogi. Tako lahko hitro dobite artikel, ki ga potrebujete za vaš projekt.

ZA TISTE, KI ŽELIJO NAJVEČ

Nismo zgolj prodajalci, temveč predvsem izkušeni pečarji. V kolikor želite, da vaš projekt kamina, lončene peči, štedilnika ali letne kuhinje prevzamejo profesionalci smo vedno na voljo. Vrhunske storitve in najvišja kakovost izdelave.
Kontaktirajte nas

VSEZAKAMIN.SI
Grobeljska cesta 2
1234 Mengeš

Pon
7-16h
Tor
7-18h
Sre
7-16h
Čet
7-18h
Pet
7-16h
Sob, Ned, prazniki
zaprto