AKCIJA NA GRADBENI MATERIAL IN KAMINSKE VLOŽKE HITZE!

Pon, sre, pet: 7-16h
Tor,čet: 7-18h
Sob, Ned, prazniki: zaprto

SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA

Namen teh splošnih pogojev poslovanja je jasno definirati prodajne pogoje med ponudnikom in njegovimi kupci. Po teh pogojih se kot kupec razume vsaka fizična ali pravna oseba, ki je opravila nakup na spletni strani vsezakamin.si, ne glede na to ali je šlo za kupca posameznika/potrošnika ali ne.

Splošni pogoji spletne trgovine so sestavljeni v skladu z Obligacijskim Zakonikom, Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot), Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1) ter Zakonom o elektronskih komunikacijah (ZEKom-1).

Spletno trgovino vsezakamin.si upravlja podjetje PEČARSTVO HROVAT Miha Hrovat s.p., Grobeljska cesta 2, 1234 Mengeš (davčna številka: SI64356949, matična številka: 5287053000) (v nadaljevanju »vsezakamin.si« ali »prodajalec« ali »ponudnik«).

Splošni pogoji poslovanja določajo delovanja spletne trgovine vsezakamin.si ter pravice in obveznosti kupca ter ponudnika. Splošni pogoji poslovanja urejajo tudi poslovni odnos med vsezakamin.si in kupcem.

Pred vsako oddajo naročila pazljivo preberite spodaj navedene pogoje poslovanja. Kupca zavezujejo splošni pogoji, ki so objavljeni v trenutku oddaje spletnega naročila. Kupec je ob oddaji naročila vsakič posebej opozorjen na trenutno veljavne splošne pogoje poslovanja in z oddajo naročila potrdi, da je z njimi seznanjen ter samodejno sprejme navedene pogoje poslovanja.

V kolikor se ne strinjate s pogoji poslovanja ne strinjate, prosimo, da spletne trgovine vsezakamin.si ne uporabljate. Ponudnik spletne trgovine vsezakamin.si si pridržuje pravico do spremembe pogojev poslovanja kadarkoli brez predhodnega obvestila.

Nakup, opravljen preko spletne trgovine vsezakamin.si, se šteje za nakup, opravljen skladno s pravnim redom Republike Slovenije.

Dostavo izdelkov, kupljenih preko spletne trgovine vsezakamin.si, ponudnik preko svojih lastnih virov ali/in preko pogodbenih partnerjev zagotavlja na teritoriju Republike Slovenije v skladu s pogoji lokacije in območij, na katerih ponudnik izvaja dostavo na dom.

100% PREVERJENI MATERIALI IN OPREMA NAJVIŠJE KVALITETE

Vsi artikli v spletni trgovini so preizkušeni s strani strokovnjakov pečarjev iz Pečarstva Hrovat iz Mengša. Z nakupom teh artiklov torej veste, da ste dobili najboljše, kar je dostopno na trgu. Delo bo hitro in enostavno, rezultati pa vrhunski.

STROKOVNO SVETOVANJE IN POMOČ ZA BREZSKRBEN NAKUP

Vas zanimajo lastnosti materiala ali pa ne veste katerega naročiti? Kontaktirajte nas in pomagali vam bodo naši usposobljeni prodajalci, ki se spoznajo na gradnjo kaminov in peči.

B2B – PRODAJA PODJETJEM

Naše podjetje je zastopnik in uvoznik za številna priznana podjetja na področju pečarstva. V kolikor imate podjetje nas kontaktirajte in dogovorili se bomo za sodelovanje.

MATERIAL NA ZALOGI

Osnovni material in oprema za gradnjo kaminov in peči je skoraj vedno na zalogi. Tako lahko hitro dobite artikel, ki ga potrebujete za vaš projekt.

ZA TISTE, KI ŽELIJO NAJVEČ

Nismo zgolj prodajalci, temveč predvsem izkušeni pečarji. V kolikor želite, da vaš projekt kamina, lončene peči, štedilnika ali letne kuhinje prevzamejo profesionalci smo vedno na voljo. Vrhunske storitve in najvišja kakovost izdelave.
Kontaktirajte nas

VSEZAKAMIN.SI
Grobeljska cesta 2
1234 Mengeš

Pon
7-16h
Tor
7-18h
Sre
7-16h
Čet
7-18h
Pet
7-16h
Sob, Ned, prazniki
zaprto